2012. december 29., szombat

Diagnózis

Név: Attila 
Kor: 33 éves, 
Magasság: 180 cm 
Súly: 74 kg.

Tartózkodási hely: többnyire Angyalföld, de az ország számos pontján látták már, töltésen, járdán, úton, erdőben bárhol előfordulhat. 2012-ben számos városban feltűnt. Jászberényben, Pakson és a Szelidi-tónál is látták, de Kaposváron és Pécsett is megfordult, sőt az év végén Siófokról is jelentették.
  
Ismertetőjegye: Színes egyéniség, mindig más színben látható. Márkafüggetlen. Régebben mindig egyedül volt, de a jó pár hónapja alkalmanként kisebb csapatban próbál elvegyülni. (főleg csütörtöki napokon) Ilyenkor piros színnel olvad bele a tömegbe, jól felismerhető Angyalszárnyas cipőt ábrázoló pólójának eleje összetéveszthetetlen.  Hétvégente rajtszámokat aggat magára, és még nagyobb tömegeket keres. Tevékenységét folyamatosan naplózza.
Feltűnően nyitott személyiség, állandóan mosolyog. 

Alapdiagnózis: 2 éve függő, fertőző szenvedélybeteg (Motus Consisto)    

Részletes diagnózis: A tünetek a nap bármely szakában előjöhetnek. Teljesen rapszódikus viselkedés, kiismerhetetlen állapot. Sokszor rohan, de néha csak szaladozik egy kicsit. Egyes napokon csak kocog, míg máskor iramvágtákat követ.  Év elején rögeszmésen ragaszkodott az időhöz, amely mostanában nem jellemző, ugyanis gyakran otthon hagyja az óráját. Feledékeny. Kedélyállapota folyamatosan jó. Fizikai sérülésre hajlamos, túlhajszoltság állapota előfordulhat. 
Sajnos a betegsége fertőző, ez évben is több tíz embert fertőzött meg.

Terápia: az orvostudomány jelen állása szerint nincs rá megfelelő eljárás, ezért felesleges az idő és energia befektetése gyógyulásába, reménytelen eset. Legjobb amit tehetünk, hagyjuk tovább futkorászni, vagy futunk vele! :) 





Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése